Dobrodošli!

Pon-Sub: 10:00 - 20:00 | Pozovite nas: 066 070882

Anti age tretmani

Onog trenutka kada prestanemo da rastemo počinjemo da starimo, mislite o tome na vreme.

Mezoterapija lica

Mezoterapija je procedura kojom se postiže podmlađivanje kože, odnosno redukovanje znakova starenja kože kao što su bore, suva i opuštena koža. Može se koristiti samostalno ili zajedno sa drugim estetskim procedurama, počev već od 30-e godine.

Podrazumeva ubrizgavanje mezoterapijskih koktela u srednji sloj kože, koji sadrže regenerativne supstance kao što su hijaluronska kiselina, kompleks vitamina i aminokiselina koji stimulišu ćelijski metabolizam i podstiču rejuvenaciju odnosno podmlađivanje kože. Koncetracija i izbor sastojaka zavisi od stanja kože i određuje se idividualno za svakog klijenta.

Za postizanje efekta je obično potrebno 4-8 tretmana, zavisno od prethodnog stanja kože i regije koja se tretira, a kao rezultat se može očekivati poboljšan izgled kože: koža izgleda sveže i zategnuto, sitne bore se ne vide, a dublje bore su redukovane


Prednosti mezoterapije:

 • To je prirodan, neinvazivan metod podmlađivanja kože
 • Koža dobija vitamine, hijaluronsku kiselinu i hranljive sastojke koji joj nedostaju
 • Koža postaje glatka i hidrirana
 • Efekat je brz i dugotrajan
 • Sitne bore nestaju, duboke bore se manje vide
Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting je neinvazivna, veoma efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata dekoltea i redukcije finih bora. Postiže se efekat podmladjivanja tkiva sa potpuno prirodnim izgledom, veoma bezbedno i bezbolno. Može se primenjivati kod svih tipova kože i tokom cele godine, a jedna je od retkih metoda kojom se mogu tretirati područja neposredno oko očiju kao i očni kapci.

Tretman je prijatan jer sonda emituje toplotu i tim putem poboljšava sintezu kolagena. Tretman se ponavlja 3-4 puta u razmaku od 7-10 dana.

Tretman je bezbolan, sa osećajem lakog zagrevanja kože. Nije potrebna anestezija, niti dodatno hlađenje kože. Nakon aplikacije gela, malom sondom se kružnim i radijalnim pokretima prelaze određene regije. Procedura traje 30-60 minuta


Može se koristiti kod:

 • prvih znakova starenja
 • bora na čelu i licu
 • opuštene kože brade i obraza
 • bora oko usta
 • spuštenih kapaka i kesica oko očiju
 • bora na vratu
 • opuštene kože dekoltea, ruku, stomaka
Tretmani matičnim ćelijama plavog lotosa

Cvetovi plavog Lotosa su nađeni su raštrkani po celom Tutankamonovom telu kada je faraonoba grobnica otvorena 1922. Plavi Lotos često se prikazuje u egipatskoj umetnosti koja se drži u rukama bogova i kraljeva.

Plavi lotos je simbol života i ponovnog rađanja. Tradicionalno i efikasno se koristi za regeneraciju, ublažavanje upale i povećanje cirkulacije. Eliksir plavog lotosa često se naziva „egipatskim izvorom mladosti“.

Svojstva nege kože cveta plavog lotosa sadrže zdravlje koje daje fitosterole, moćne antioksidante, bioflavonoide i inhibitore fosfodiesteraze.

Matične ćelije plavog lotosa se aplikuju aparatom koji pravi 6000 vibracija u sekundi.

Tretmani protiv hiperpigmetacije lica

Genetski faktori, starost, hormonalna neravnoteža, traume kože, izlaganje suncu i UV zracima su glavni razlozi prekomerne proizvodnje melanina. Višak ovog pigmenta, koji koži daje prirodnu boju, je uzrok hiperpigmentacije.

Hiperpigmentacija se manifestuje obojanjem boje kože koja može preći iz tamno smeđe u crnu, varirajući oblik i veličinu.

Naš salon nudi razne tretmane za sprečavanje stvaranja budućih fleka, osvetljavanje postojećih i borbu protiv ovog problema na nežan i efikasan način

Tretmani peptidima

Namenjen je zrelijoj koži, sa ciljem popunjavanja prvih dubljih bora i finih linija, hidrataciji i mlađeg izgleda kože u celini.

Za više informacija o ovim i svim ostalim tretmanima nas pozovite ili posetite naš salon.